Es prorroga el toc de queda a Calella durant 15 dies més

calella toc queda

Calella continuarà almenys durant 15 dies més amb la restricció de sortir al carrer entre la 1 de la matinada i les 6 del matí. Tot i la millora dels indicadors epidemiològics el govern de la Generalitat ha decidit endurir el criteri per determinar en quines poblacions es continua aplicant el toc de queda nocturn. Si fins ara el criteri en la incidència acumulada es fixava en els 250 punts, ara és en el llindar dels 125, un fet que farà que poblacions veïnes com Sant Pol hagin d’implementar altra vegada el confinament nocturn. El nombre de municipis afectats a tot Catalunya de 148.

Ara la mesura queda pendent de l’aprovació del TSJC, i entraria en vigor a partir del divendres 20 d’agost.

Al Maresme hi ha un total de 17 poblacions afectades com Calella, Pineda de Mar, Malgrat de Mar, Mataró o Arenys de Munt entre d’altres – amb una de les incidències més altes de 1254.06 casos.

Malgrat la pròrroga de les restriccions, les dades milloren. Avui Salut ha declarat 4 malalts crítics més, 67 hospitalitzats menys, 35 morts i 1.956 nous contagis. L’Rt es manté en 0,79 i el risc de rebrot baixa 18 punts: ara se situa en 282.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *