La Penya Solera tornarà a organitzar autocars per anar al Camp Nou

Coincidint amb el retorn de públic als estadis de primera divisió, la Penya Solera Barcelonista de Calella ha anunciat que tornarà a posar a disposició de tots els seus socis l’opció de desplaçament amb autocar fins al Camp Nou. Així ho va avançar ahir al programa La Banqueta, el reelegit de nou president de l’entitat barcelonista, Isidre Argelés, qui va assegurar que de cara els pròxims partits intentaran tornar a tenir un autocar.

Argelés va assegurar que encara estan treballant en la gestió, però que al llarg de les properes jornades de lliga tornaran a oferir l’opció de desplaçament. També va criticar els tempos del club i l’organització a l’hora d’assignar seients. “En dos dies no podem muntar un autobús” exposava Argelés.

La intenció és servir als socis i simpatitzants fent autocars, però necessitem temps per poder-ho organitzar. Jo per exemple, ja m’he ofert a la junta acompanyar l’autocar. El problema és el temps que dona el club per comprar les entrades, en dos dies no podem organitzar un autocar.

Argelés va intervenir ahir durant el programa La Banqueta on també va parlar del projecte de futur de la seva Junta Directiva que ha tornat a ser escollida per quatre anys més. La intenció de la Junta és poder recuperar al llarg d’aquesta temporada 21-22 totes les activitats que la pandèmia va obligar a suspendre. Una de les més esperades serà el sopar de germanor previst el juny del 2022.

Totes les activitats que fèiem fins ara, en principi si la pandèmia millora, ho farem. Una de les activitats que tenim moltes ganes d’organitzar és el dinar de germanor a l’Hotel Bernat II, que toca l’any que ve i tenim moltes ganes.

Malgrat haver de suspendre pràcticament la totalitat de les activitats, enguany la penya si que ha pogut celebrar i atorgar el Memorial Mario Munt, dedicat al jugador amb més projecció del Barça B, per Nico González, i el Memorial Joan Joan Tresserres, dirigit a la jugadora més destacada del Barça femení, per Aitana Bonmatí.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *