Es redueix a 21 el nombre total d’hospitalitzats per Covid al Sant Jaume i al sociosanitari de Calella

test1

En els últims quatre dies, els centres hospitalari i sociosanitari de Calella han registrat una reducció del nombre de pacients ingressats per coronavirus. Ara n’hi ha un total de 21, segons ha donat a conèixer aquestes últimes hores la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, que cada dilluns ofereix una actualització de les dades Covid als seus centres.

A l’hospital de Calella hi ha 10 pacients positius per Covid ingressats, 1 més dels que hi havia en l’últim recompte de dijous de la setmana passada. En aquests últims quatre dies s’han produït 5 ingressos i s’han donat 4 altes hospitalàries. Una d’elles, la d’un pacient que ha sigut traslladat al socisanitari per seguir rebent atenció per part dels professionals.

En aquest cas, al sociosanitari s’informa de la reducció de 17 a 11 pacients atesos per coronavirus. S’han donat 6 altes i s’han produït 2 defuncions.

També hi ha menys professionals de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva que hagin donat positiu a la prova de detecció i, per tant, estiguin guardant aïllament domiciliari. Són 8 persones. A més, n’hi ha 2 de confinades per contacte estret amb un positiu.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat