Es redueixen els ingressos per Covid a Calella

Hi ha 59 persones ingressades amb positiu per coronavirus a Calella: 29 a l’Hospital Sant Jaume i 30 al sociosanitari, on s’ha registrat una defunció; segons reporta la Corporació de Salut del Maresme i la Selva en el seu últim informe sobre la incidència de la Covid en tots els seus centres. Són dades relatives als últims quatre dies i que actualitzen les que es tenien a finals de la setmana passada. Durant aquest període curt de temps, s’ha reduït lleugerament la pressió assistencial.

Si dijous de la setmana passada hi havia 62 pacients Covid ingressats als centres calellencs de la Corporació, aquest dilluns a la tarda la xifra ha baixat fins els 59. Repartits pràcticament a parts iguals entre l’hospital i el sociosanitari.

Al Sant Jaume, on hi ha 29 persones ateses, s’han registrat 8 ingressos i s’han donat 12 altes hospitalàries. D’aquestes, 4 són trasllats al sociosanitari.

En el recurs sociosanitari, i respecte l’últim recompte, s’han registrat 5 nous ingressos, comptant-hi les derivacions de la unitat de medicina interna hospitalària. També s’han comptabilitzat 3 altes i s’ha registrat 1 defunció.

Pel que fa als professionals sanitaris que han donat positiu i estan en aïllament, comptant tots els centres de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, n’hi ha un total de 23.

Els indicadors epidemiològics continuen estables

El risc de rebrot es manté en els 350 punts, en un nivell molt alt; mentre que la taxa de reproducció de l’epidèmia continua per sota de l’1, deixant enrere la fase d’expansió. Ara mateix, i segons dades del grup de recerca BIOCOM-SC de la UP, és de 0,7.

mapa covid

Font: BIOCOM-SC de la UPC

A Calella, en els últims set dies s’han diagnosticat 37 casos amb prova PCR i test d’antígens. L’acumulat de les darreres dues setmanes és de 108.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.