La Síndica Municipal obre perfil a les xarxes socials

La Síndica Municipal – Defensora de la Ciutadania de Calella ha començat a tenir presència formal a les xarxes socials. En concret, ha obert perfil a Instagram i Facebook per tal de donar a conèixer la seva tasca i facilitar noves víes de contacte. En declaracions a Ràdio Calella TV, Natàlia Costa ha explicat que també compartirà les actuacions que faci en l’exercici del càrrec.

La Síndica Municipal aposta per les noves plataformes de comunicació per donar visibilitat i reforçar la seva funció de defensa dels drets de la ciutadania. A través d’Instagram i Facebook se la podrà contactar al nou perfil @SindicaCalella, complementant l’atenció presencial que ofereix a l’Ajuntament Vell, dos cops per setmana: els dimecres i dijous. Natàlia Costa ha animat a tothom a utilitzar aquestes noves vies de contacte:

Que la ciutadania pugui contactar amb mi i transmetre’m les seves queixes. A vegades no sap com trobar-me i així ho fem una mica més fàcil.

A més d’obrir una nova via de contacte, la Síndica Municipal aprofitarà les xarxes socials per donar compte de la seva tasca: explicarà quins casos li arriben, com els treballa i, quan es doni el cas, com s’han resolt. D’aquesta manera vol fer més transparent la seva acció.

Publicaré informació sobre els casos que m’arribin, els que es resolguin, sobre quines tasques puc fer, els casos que puc agafar i quins no, etc. A més d’explicar què faig, també ha de servir per donar-me a conèixer.

La previsió de Natàlia Costa és actualitzar el perfil tres cops per setmana. Des que els ha obert, ha compartit una publicació en què detalla quina és la seva funció de proximitat. Explica que defensa i protegeix els drets de les persones, promou i garanteix els drets humans i facilita la resolució de conflictes entre els ciutadans i l’administració local.

SÍNDICA IG 20221124

La Síndica Municipal no ha volgut pronunciar-se sobre la polèmica en què s’ha vist envoltada arran de les declaracions al programa La Ciutat, en què va dir que el Govern només per interessos partidistes. L’executiu va reaccionar-hi convocant una reunió de portaveus polítics – a la que també hi va assistir Costa – i demanant una rectificació immediata, que hores d’ara no s’ha produït almenys públicament.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *