Es reprèn el projecte de construcció de l’aparcament gratuït a Joan Corominas

En un termini de dues o tres setmanes s’obrirà el nou aparcament perimetral de Joan Corominas, que oferirà 120 places gratuïtes a només 10 minuts a peu del centre urbà de Calella. S’hi ha tornat a veure moviment i el president de Gestvia ha confirmat que es reprenen els treballs després d’alguns entrebancs apareguts en el condicionament dels terrenys. Josep Torres ha avançat a Ràdio Calella TV que s’ha adjudicat l’obra i que s’espera que la bossa d’aparcament estigui disponible en breu.

S’ha perimetrat el terreny on s’habilitarà la nova bossa d’aparcament gratuït al sector de Joan Corominas, d’on en resultaran 120 places. Aquesta actuació forma part del projecte d’anella perimetral per descongestionar el centre urbà de Calella.

Ho ha confirmat el president de Gestvia, Josep Torres.

Ja tenim el contacte d’obres. En qüestió de tres setmanes tindrem l’aparcament gratuït a la zona de Corominas.

L’empresa municipal de mobilitat és l’encarregada de posar en marxa aquesta nova bossa d’aparcament gratuït. El president de Gestvia també ha parlat de l’activació de la zona verda, aquest dimecres, en fase de prova pilot.

Comptem que hi haurà un període d’adaptació durant 2 o 3 dies. A partir de la setmana vinent podrem veure com comença a funcionar la prova pilot. Farem un seguiment d’aquesta zona verda que funciona com a zona blava per als no residents.

La zona verda s’estén pels carrers pròxims a Pineda de Mar, entre la carretera Nacional 2 i el carrer Jovara, i arriba al carrer Ànimes. És gratuïta per als residents de Calella; la resta, han de pagar segons la tarifació de zona blava estàndard. Funciona de dilluns a dissabtes (no festius) de 9 a 14h i de 16 a 20h.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *