Avui entra en funcionament la nova zona verda

zona verda web ok

Gestvia activarà aquest matí els parquímetres de la nova zona verda de Calella, que s’estén pels carrers més pròxims a Pineda de Mar: Rierany dels Frares i Àngel Guimerà, de la carretera N-II fins a Jovara; i alguns trams de Balmes, Cervantes, Costa i Fornaguera i Indústria. Al llarg del carrer Monturiol, les places pintades de color verd arriben a Ànimes. Arrossegant algunes setmanes de retard, la zona verda entra en funcionament en forma de prova pilot per comprovar si s’assoleix l’objectiu de millorar la rotació de vehicles, incrementar la disponibilitat de places de curta estada i afavorir l’estacionament dels residents. Per cert, no han de pagar per deixar el cotxe. La resta, és a dir, els conductors que no estiguin empadronats a Calella i no tinguin el vehicle inscrit al municipi –s’han de complir les dues condicions– sí hauran de pagar.

La zona verda funcionarà de dilluns a dissabtes (no festius) de 9 a 14h i de 16 a 20h. Per aparcar-hi durant aquestes franges, els residents han de treure dels parquímetres el tiquet diari gratuït per deixar-hi el vehicle. La màquina l’expedeix per a les matrícules registrades, i també està disponible a través de l’aplicació Apparcare. No serà necessari únicament per als usuaris que tinguin l’abonament setmanal de zona blava.

Per als no residents, la zona verda s’equipara a la zona blava estàndard quant a tarifa, a més d’horaris i dies.

tarifa zona verda

Aquest és el mapa de places de zona verda de Calella que ha fet públic Gestvia:

mapa zona verda

L’entrada en vigor de la zona verda ha hagut d’esperar l’aprovació de les últimes modificacions fetes a l’Ordenança Municipal de Circulació, en l’article que regula aquest nou sistema d’estacionament regulat de pagament de Calella.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *