Es reprèn la 21 edició del Cafè Jazz

[Vídeo] Arrenca la vint-i-unena edició del Cafè Jazz

Tot a punt per a reprendre la 21a edició del Cafè Jazz de Calella que dirigeix el músic Juan Carlos Narzequián. El coronavirus els va obligar a fer una aturada a les seves nits de jazz, però ara han apostat per reprogramar els concerts durant el mes de setembre i seguint totes les mesures de prevenció establertes per les autoritats sanitàries en la lluita contra la covid-19. El festival es reprèn així amb un concert d’Alba Careta a la veu i la trompeta, acompanyada de Lucas Martinez (saxo tenor), Roger Santacana (piano), Guiseppe Campisi (contrabaix) i Josep Cordobés (bateria).

Tot plegat sota la direcció del músic Juan Carlos Narzequián. Impulsor d’un certamen que va néixer amb l’objectiu d’oferir un espai d’actuacions en directe i d’experimentació.

La programació d’aquest 2020 s’havia de desenvolupar en tres escenaris diferents: Can Salom i els restaurants La Gàbia i Surf&Turf.CAFE JAZZ

En total s’han reprogramat quatre concerts que es faran al llarg del mes de setembre i el primer cap de setmana d’octubre. El primer concert es farà aquest vespre al restaurant la Gàbia (22h), amb entrada gratuïta.

 

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat