La policia local identifica i denúncia als implicats en la baralla al Blue Bar

comissaria policia local web

La Policia Local de Calella ja ha identificat i denunciat a tots els implicats en la baralla ocorreguda a l’interior de la guingueta Blue Bar, el passat 15 d’agost. Segons apunta el consistori calellenc en un comunicat, els denunciats són una desena de nois i noies, la meitat d’ells menors d’edat i veïns de Calella i Pineda de mar. Ara el jutjat d’Arenys de Mar serà l’encarregat d’esclarir els fets i determinar la pena corresponent. La Policia els ha denunciat per incomplir l’ordenança de convivència ciutadana i via pública.

Els fets van passar la nit del 15 d’agost a la guingueta més pròxima a la Riera Capaspre quan una desena de joves van irrompre a l’interior de l’establiment i van protagonitzar una violenta baralla. Tal com va avançar Ràdio Calella TV, una discussió entre aquest grup de joves i una parella al Passeig Manuel Puigvert hauria estat el detonant de la disputa.

La baralla va ser  recollida per les càmeres de seguretat de la guingueta i no va tardar en circular per les xarxes socials. En elles s’hi podia veure com la parella va ser agredida amb el mobiliari del bar, com separadors i cadires. Gràcies a les imatges de les càmeres de seguretat i als testimonis que hi eren al lloc dels fets la policia els ha pogut identificar. Són un total de 10 joves, vuit dels quals són calellencs i altres dos veïns de Pineda de Mar. La meitat dels implicats són menors d’edat.

Per la seva part el Blue Bar va presentar una denúncia per danys materials que s’elevaven fins a 2.000 euros.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat