Escalfant motors per a la sarsuela “La tabernera del puerto”

L’elenc de "La tabernera del puerto" en els assajos que es fan al primer pis de Can Salom (Foto: Albert Deprius)
L’elenc de "La tabernera del puerto" en els assajos que es fan al primer pis de Can Salom (Foto: Albert Deprius)

L’associació Cor i Orquestra Simfònica Harmonia celebrarà aquest vespre una conferència divulgativa sobre la seva pròxima obra: “La tabernera del Puerto”, una sarsuela escenificada en tres actes que es podrà veure el cap de setmana del 2 al 4 de juliol dins la programació de la Temporada Lírica de Calella i el NEC. L’activitat anirà a càrrec del tenor i director artístic del festival, Albert Deprius, que farà un repàs als orígens del gènere de la sarsuela, analitzarà els principals números musicals de l’obra i explicarà el context històric de la seva estrena.

Ambientada en una ciutat portuària de principis del segle XX, els protagonistes són la Marola, bella tavernera recentment arribada a la ciutat, i el seu enamorat Leandro, un pescador. El mariner Verdier i el bandoler Juan de Eguía, amo de la taverna de Marola, volen convèncer al jove Leandro perquè accepti introduir un carregament de droga a la ciutat.

Aquesta obra conté fragments musicals molt coneguts pel públic, com la romança de tenor “No puede ser” o la de soprano “En un país de fábula”.

El Cor i l’Orquestra Simfònica Harmonia la posaran en escena aquest estiu a la Sala Mozart, dins la programació de la Temporada Lírica Ciutat de Calella i del NEC. Amb la soprano Núria Llamas en el paper de Marola, el tenor Beñat Egiarte com a Leandro i el baríton Lluís Sintes com a Juan de Eguía. Maria Voronkova és la directora d’escena i Albert Deprius, director musical. Se’n faran tres representacions: el divendres 2 de juliol i el dissabte 3 de juliol, a les 21h; i el diumenge 4 de juliol, a les 19h.

Les entrades es poden comprar a Can Salom, dimarts i dijous, de 18 a 20h, també a través del portal entrapolis.com. El preu és de 25 euros, però els socis de l’associació gaudeixen d’un preu reduït de 20 euros.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat