Escena Calella programa l’espectacle infantil “Frederick”

Txell Botey i Xavi Idañez porten aquest cap de setmana a Calella la seva darrera obra teatral. Es tracta de “Frederik”, un espectacle immersiu per a infants que explica una altra manera de veure el món des de l’art, des de la poesia. En aquesta ocasió, la companyia Teatre al Detall recrea el cau del ratolí Frederik on hi porta les provisions que ha anat recollint per tancar-s’hi a passar l’hivern. Una posada en escena basada en una experiència-trajecte per veure en grups reduïts i de molt a prop.

La sala polivalent de la Fàbrica Llobet-Guri acollirà l’espectacle del grup calellenc Teatre al detall, de Txell Botey i Xavi Idàñez, que el dramaturg Jordi Palet ha adaptat del conte de Leo Lionni, escrit fa 60 anys, i que dirigeix Toti Toronell. És una producció de teatre familiar que suposa un gir en el format que han presentat en els últims anys: trenca la barrera de l’escenografia clàssica convidant al públic a participar d’una història que s’envolta de màgia i fantasia.

S’acosta l’hivern i es recullen les provisions abans d’entrar al cau. Cada any fan el mateix, però l’any passat va ser especial, perquè al cau hi va entrar en Frederick, un ratolí que cull provisions… diferents. Enguany tothom va al cau esperant trobar en Frederick. Però sembla que no hi és… on s’haurà ficat?

Les entrades estan a la venda al portal entrapolis.com al preu de 5 euros.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *