Esports planeja ampliar les portes obertes de La Muntanyeta en caps de setmana a d’altres instal·lacions

entrada muntanyeta

Aquest ha estat el primer cap de setmana de prova de les portes obertes a la Zona Esportiva de la Muntanyeta, a la que es va poder accedir lliurament tant dissabte com diumenge, de nou del matí a les sis de la tarda. El tinent d’Alcaldia responsable d’Esports, Xavier Arnijas, va dir ahir al programa La Banqueta de Ràdio Calella TV que es va registrar una bona afluència de visitants i que el consistori té en ment exportar la iniciativa a d’altres instal·lacions esportives de la ciutat.

Arnijas va precisar però que l’obertura d’instal·lacions en cap de setmana queda subjecte a les disponibilitats d’horaris, ja que són recintes amb més demanda per part de les entitats esportives, que hi celebren entrenaments i partits.

“Tenim preparats altres espais on la freqüència d’ús de clubs i entitats és més alta i, per tant, hi hauran menys hores disponibles. Ho anirem veient, de moment no ens hi volem comprometre”, deia Arnijas.

Tal i com va avançar Ràdio Calella Televisió divendres passat, durant les portes obertes a La Muntanyeta hi ha una persona encarregada a la que els usuaris s’hi podran dirigir per qualsevol inciència. La condició per fer-ne ús és tenir cura de la instal·lació i de la convivència amb la resta d’usuaris. Un aspecte que Arnijas diu s’hi estarà especialment a sobre. “Preveiem que creixi l’afluència de gent i en aquest moment hi entrarà el fet d’haver de gestionar la convivència entre diferents famílies o col·lectius que en facin ús”, recalcava.

A l’entrada del recinte es podran consultar els horaris de les activitats que hi ha previstes i l’espai ocupat. Els usuaris hauran de portar el seu propi material per practicar les diferents discinplines aptes per a La Muntanyeta, que són futbol 7 i futbol sala, bàsquet, handbol, atletisme, bitlles catalanes o patinatge. No s’hi pot accedir amb animals ni amb vehicles de motor, tampoc bicicletes o patinets.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat