Esquerra posa condicions a la seva participació en el grup de treball sobre el futur de l’hospital

Ponsdomènech amb la consellera de Salut, Alba Vergés, en un acte de campanya de les municipals.

Esquerra ha rebut amb reserves l’oferiment del Govern Municipal de participar en el grup de treball proposat pel Departament de Salut per acordar com resoldre les necessitats que presenta l’Hospital Sant Jaume de Calella. En declaracions a Ràdio Calella TV, el portaveu dels republicans, Xavier Ponsdomènech, ha explicat que no s’asseuran a la taula únicament per debatre sobre la proposta del Govern, que passa per aprofitar el dret de vol del projecte de l’Aldi.

Ponsdomènech ha subratllat de forma irònica que l’oferiment els arribi “casualment” a les portes del Ple Municipal que haurà de resoldre les al·legacions sobre el projecte de l’Aldi. Interpreta que forma part de l’estratègia que utilitza el Govern de Candini per “pressionar i condicionar” el vot de l’oposició de cara a l’opinió pública.

Amb tot, el portaveu d’ERC de Calella ha anunciat la seva total predisposició a treballar de forma conjunta per afrontar una problemàtica que els preocupa molt, tal com van demanar en sessió plenària a principis de setembre. Amb una excepció: si únicament es tracta d’abordar les possibilitats dels 2.800 metres quadrats de dret a vol perquè, assegura, el CatSalut ho descarta.

No hi serem per parlar dels 2.800 metres quadrats que es vol utilitzar perquè CatSalut acceptés per ampliar l’hospital quan sabem que aquesta destinació no pot d’ús assistencial. A CatSalut no els interessen, i per tant no ens hi trobaran en aquesta taula de treball.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.