L’hora del conte es podrà seguir avui través del Youtube de la biblioteca

La pandèmia ha obligat el centre a tornar a limitar les seves activitats i serveis, que tot just havia recuperat feia unes setmanes. Com en l’inici del desconfinament, la biblioteca de Can Salvador de la Plaça tornar a oferir només servei de préstec i sempre amb cita prèvia. De fet, no es podrà accedir presencialment a la col·lecció i per això caldrà trucar o visitar el web per consultar-ne la disponibilitat. Pel que fa a les activitats previstes per la primera quinzena del mes de novembre es traslladen totes al format telemàtic. Avui a dos quarts de dotze a través del seu canal de Youtube es podrà veure l’hora del conte.

La directora en funcions de la biblioteca, Coral Prieto, ha explicat que, igual que ho van fer durant la primavera, per agafar un llibre en préstec ara cal sol·licitar cita prèvia entrant a la web de la biblioteca i enviant un correu electrònic o trucant per telèfon. A partir d’aquí, l’usuari podrà anar al centre només en l’hora indicada. Pel que fa al retorn dels llibres s’haurà de fer en la bústia que s’ha habilitat a l’exterior de l’edifici.

L’objectiu és ser a la biblioteca físicament el menys temps possible. Podem anar a buscar llibres i retornar-los a la bústia de retorn. Si la gent vol consultar la disponibilitat d’algun document, ens han de trucar per telèfon o enviar un correu electrònic.

Prieto també ha apuntat que els llibres i els altres documents abans de ser posats de nou en circulació passen una quarantena de 48 hores.

D’altra banda la biblioteca ha decidit no suspendre ni ajornar cap de les activitats previstes per aquest mes de novembre. En aquest sentit aposten per traslladar-les totes al format virtual i s’emetran en l’hora indicada a través del seu canal de Youtube.

Sí que seguim amb les activitats però la situació ens obliga a fer-ho de manera telemàtica. En aquest sentit farem totes les activitats previstes a través del nostre compte de Youtube. Per exemple farem l’hora del conte en format virtual o les trobades en família.

Aquestes mesures s’inscriuen en el capítol de requeriments sanitaris que va anunciar la setmana passada el Govern català.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *