Estimem Calella anuncia la incorporació de Susanna Bonilla

SUSANNA BONILLA 20230313

La candidatura electoral que lidera Enric Gómez comptarà amb la infermera Susanna Bonilla a les seves files. Ho ha anunciat aquest matí en una publicació a les xarxes, en què posa de relleu “la gran vocació de servei i cura” de la nova incorporació a la llista, que treballa des de fa més de 20 anys a l’hospital de Calella i de la qual en destaca també la seva passió pel teatre. De fet, Bonilla va formar part de l’equip directiu de “Jesus is coming!”, l’adaptació dels pastorets tradicionals que va presentar Joventut Artística a l’Orfeó.

Infermera de formació, de professió i de vocació. Així defineix Estimem Calella a la seva nova incorporació a la llista amb què concorrerà per primera vegada a les eleccions municipals, el pròxim 28 de maig.

És Susanna Bonilla, infermera de l’hospital de Calella. Diplomada i màster en Atenció Integral al pacient crític per la UdG i d’Infermeria escolar per la UOC. A més, ha fet els Postgrau de Direcció i Gestió Hospitalària, Cadi i d’Atenció al pacient cardiològic.

A nivell professional, ha treballat d’auxiliar de clínica a les residències Mar i Sol i Fàtima, i actualment al centre hospitalari calellenc, on va participar voluntàriament a la campanya de vacunació contra la Covid que es va dur a terme a l’Espai Mercat i a la Fàbrica Llobet-Guri. També col·labora amb diferents escoles fent tallers de salut pediàtrica i xerrades sobre les vacunes.

El teatre és la seva passió des de ben petita. Ha fet incursions d’actriu però també a la direcció i creació d’espectacles, com Jesus is coming!, l’adaptació dels tradicionals pastorets que la nova Joventut Artística va presentar el Nadal Passat.

Susanna Bonilla és l’última incorporació a la llista d’Estimem Calella, que encapçala Enric Gómez. En les últimes setmanes s’han anunciat els noms d’Aitor Puig, Txell Lasheras, Albert Clapés, Irene Vila, Vadó Itchart, Francesc Millán, Teresa Soler, Josep Puig i Cristian Ceballos.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *