Estimem Calella confirma Maria Pera com a integrant de la llista electoral

Maria Pera anirà de número 17 a la llista d’Estimem Calella que encapçala Enric Gómez. La candidatura electoral per a les municipals del 28 de maig l’ha confirmat en les últimes hores, destacant d’ella que és una “calellenca de soca-rel, entregada, solidària i molt implicada amb la ciutat”. Va ser una de les fundadores d’Oncolliga Calella, en continua formant part i és un referent de l’associació dedicada a donar suport psicosocial a persones amb càncer i als seus familiars. Des del voluntariat, també col·labora amb el Club Social l’Encenall de l’AVAH oferint classes de ioga, i és membre de Calella Marxa. A nivell professional, Pera ha estat al capdavant de diversos negocis familiars dels sectors de l’alimentació i el turisme.

Estimem Calella incorpora Maria Pera a la llista per a les eleccions municipals del 28M. Una calellenca que – segons ressalten en la publicació a les xarxes socials – es caracteritza pel seu caràcter empàtic i la seva implicació amb l’ajuda a tothom que ho ha necessitat.

Es neta de l’alcalde republicà Domènec Benet, qui va patir les conseqüències de la repressió franquista. Pertany a una família d’emprenedors i amb la seva germana i la mare van continuar la trajectòria del pare Pere Pera de Cal Mono obrint la carnisseria xarcuteria Can Pera, als quals hi van dedicar uns quants anys. A més, amb el seu espòs van posar en marxa l’Skating Golf a la zona turística.

Maria Pera anirà de número 17 a la llista electoral que encapçala Enric Gómez, seguit de Lucia Sánchez, Cristian Ceballos, Vadó Itchart, Vanessa Torras, Francesc Millán, Albrt Clapés, Txell Lasheras, Núria Grima, Irene Vila, Aitor Puig, Marc Sanz, Susana Bonilla, Josep Puig i Teresa Soler.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *