Torna la Fira de la Maduixa de Sant Cebrià de Vallalta

MADUIXES 20230425

És temps de maduixes al Maresme. Abril i maig són els mesos en els que comença la temporada d’aquest fruit vermell típic del territori, quan se’n poden trobar amb més abundància i arriben a taula en la seva màxima expressió: d’un color viu i ben saboroses. El conreu a la comarca es remunta als anys 70 del segle passat a la zona de la Vallalta, on encara avui dia es celebren fires per posar en valor la producció de quilòmetre zero. Aquest diumenge 30 d’abril és el torn de Sant Cebrià de Vallalta i li seguiran Canet de Mar i Sant Pol de Mar durant el mes de maig.

La Fira de la Maduixa de Sant Cebrià de Vallalta tindrà lloc aquest diumenge a l’exterior del pavelló municipal, amb diversos atractius més enllà de la possibilitat de comprar directament als productors locals.

Es podrà fer la degustació d’una coca de maduixa gegant, de 8 metres de llargada, i al punt del migdia, la Colla Castellera de l’Alt Maresme i la Selva, els Maduixots, faran una actuació al recinte. Hi haurà mostra d’arts i dels oficis de vidrier, artesà, cisteller i pica pedrer; tallers d’entitats i de cuina infantil, jocs gegants i interactius, i una batucada.

Podeu consultar la programació a continuació:

FIRA MADUIXA 20230425

A Sant Cebrià de Vallalta li seguirà Canet de Mar, que ha agendat la seva fira de la maduixa per al pròxim dissabte 6 de maig, i després Sant Pol de Mar, que la celebrarà el dissabte 13 de maig a la Plaça de l’Arrosser. Tradicionalment, també se’n fan a Sant Iscle de Vallalta i Arenys de Munt.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *