La botiga al carrer es vesteix de primavera

Foto: Ajuntament de Calella
Foto: Ajuntament de Calella

Calella Centre Comercial organitza per aquest dissabte de la botiga al carrer, en què els establiments aprofiten per oferir els seus productes a preus rebaixats. L’edició primavera de l’acció de dinamització comercial incorpora activitats vinculades amb la moda, amb maniquís i una gran passarel·la a la Plaça de l’Església. Hi haurà ambientació musical i tallers per a la mainada. Tot plegat, mirant de reüll al cel per l’amenaça de pluja.

Les activitats de La botiga al carrer està de moda es desenvoluparan al llarg del dia per l’eix comercial de Calella. Hi haurà ambientació musical, tallers per a la mainada, i la presència de maniquís estàtics al llarg d’Església que vestiran les peces de roba que es poden trobar als establiments de la ciutat. Hi haurà articles d’estoc a preus rebaixats.

La proposta té per objectiu dinamitzar i consolidar l’oferta comercial de Calella, que segons el president de l’associació, Josep Maria Gallart, es replica al llarg de l’any.

Calella ja és un pol d’atracció en part gràcies al nostre centre comercial a l’aire lliure i als esdeveniments que es fan, com la botiga al carrer, que molta gent se l’espera. La setmana següent tindrem el Moments de Flors… i tot plegat ajuda a portar gent.

Al matí hi haurà un videomatón 360º a la cantonada d’Església i Indústria, i a partir de les nou del vespre es farà la desfilada de moda a la passarel·la de la Plaça de l’Església.

L’organització està pendent de la meteorologia i, en cas que es confirmin les previsions de pluja, es mirarà de buscar un pla alternatiu perquè tot està pensat perquè es faci a l’aire lliure.

Ens reunirem per trobar un pla B o aplaçar-ho a unes altres dates, que implica tot un tema de logística i despeses que ho complica.

La botiga al carrer està de moda està organitzada per Calella Centre Comercial i l’Ajuntament de Calella.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *