Èxit de la primera Nit de Tapes

tapa

La primera Nit de Tapes al Mercat Municipal de Calella s’ha viscut amb un gran èxit de participació i qualitat, i això fa que l’Ajuntament es plantegi repetir aquest tast gastronòmic de manera regular.

Des de les set de la tarda fins passada la mitjanit centenars de calellencs van poder gaudir d’una experiència gastronòmica innovadora a la ciutat, acompanyada de música en directe de la mà del grup set de cop.

La Nit de Tapes, una iniciativa que ja funciona en altres municipis propers, ha estat també un èxit a Calella. Va ser organitzada conjuntament per l’Ajuntament de Calella i els paradistes del mercat municipal, amb la finalitat de dinamitzar el mercat amb activitats relacionades amb el menjar.

La primera Nit de Tapes va consistir en un tast gastronòmic amb productes de mercat on hi van participar cinc paradistes: Cal Xoi, La Petita Europa, Fruites i verdures David i Cristina, Fem Salat i El nou Bar del mercat; tres establiments de Calella: El Celler d’en Pau i la Vinyet, Los Extremeños i Can Solís. També hi va participar l’Associació Amics de l’Hospital que oferien tapes a benefici de l’Associació. Tots els participants van preparar degustacions elaborades amb els productes de mercat.

Aquesta iniciativa s’ha fet amb l’objectiu que la gent conegués els productes que ofereix el mercat d’una manera única, en un ambient festiu, solidari i proper. Davant la gran afluència de gent i l’èxit de la iniciativa es té previst repetir l’experiència de manera regular.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat