Foto-Film Calella presenta dues produccions pròpies (no inèdites) al Festimatge

Instantània de l’enderroc de l’emblemàtica Torre dels Anglesos
Instantània de l’enderroc de l’emblemàtica Torre dels Anglesos

El Festimatge fa un parèntesi en les projeccions dels curtmetratges seleccionats per al Trofeu Torretes i aquesta nit passarà dues produccions pròpies de Foto-Film Calella, que no són inèdites. El documental “Enderrocs”, coproduït amb Ràdio Calella TV i que l’any 2018 va ser finalista als premis Zapping de Televisions Locals; i el curt “El país de color blau”, sobre una història original de Josep Maria Colomer i guió de Neus Ciurana. La sessió començarà a les 21h i l’entrada és gratuïta.

Enderrocs recull les imatges del procés de desaparició d’edificacions emblemàtiques de Calella com la fàbrica de Pastes Saula, l’església de l’Escola Pia, l’antiga estació de Renfe, Can Pelayo o el Cinema Àncora, a més de la mítica Torre dels Anglesos. Aquest treball va ser emès per Ràdio Calella TV i va ser finalista als premis Zapping 2018 de la Xarxa de Televisions Locals.

ENDERROCS 20230412

El país de color blau és un curtmetratge realitzat el 2006 que aborda el tema de l’opressió, les dictadures i la llibertat. Una història-ficció atemporal, segons assenyala el seu autor, Josep Maria Colomer, que també es va encarregar de la direcció. Al guió, Neus Ciurana, i Txell Botey, a la direcció d’actors. El film està interpretat per Clara Carbonell, Albert Playà, Sergi Cugat, Ramon Villaret, Queralt Botey i Edu Cayuela.

pais de color blau 20230412

La gala de cinema de Foto-Film Calella tindrà lloc aquest dimecres 12 d’abril a la Sala Mozart (21h), amb entrada gratuïta, dins la programació del Festimatge 2023.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *