L’Hotel Salut de Calella tancarà divendres havent atès 51 pacients

Vestibul Hotel00000000

La disminució del nombre de pacients atesos als centres hospitalaris de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva permetrà, a partir de divendres, tancar l’Hotel Salut que es va posar en funcionament en plena punta de l’epidèmia de la Covid-19, el passat 3 d’abril. Un mes i mig després, l’organisme sanitari ha comunicat que desmuntarà les instal·lacions on s’han atès 51 pacients derivats de Calella i Blanes. L’organisme sanitari ha reiterat l’agraiment a la propietat de l’establiment turístic, la família Coll, l’Ajuntament de Calella i l’Associació Turística de Calella.

La directora del CAP de Calella, Susanna Curós, ha explicat quina tipologia de pacients s’han atès a l’Hotel Salut.

Pacients a qui s’havia donat l’alta i que calia seguir controlant; però també derivats d’hospitals de tercer nivell, on se’ls havia intubat a les UCI, i que calia que es mantinguessin aïllats. També he tingut treballadors de la sanitat amb positiu per Covid-19.

El trasllat d’aquests pacients ha permès durant aquest temps alliberar llits d’hospital per a pacients amb simptomatologia més greu. El dispositius s’ha gestionat des de l’atenció primària de Calella i la seva responsable ha assegurat que ha donat un servei òptim.

Aquest recurs ha estat òptim pel funcionament i per la valoració dels usuaris. Realment, la funció era garantir l’aillament dels pacients durant 14 dies després de l’ingrés hospitalari (…) Ara la necessitat no hi és, no val la pena mantenir aquest dispositiu, i per això hem posat la data de finalització.

L’Hotel Salut ha estat funcionant a les instal·lacions de l’Oasis Park de Calella gràcies a la cessió de les instal·lacions que n’ha fet la propietat, la família Coll. Des de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva també s’ha volgut fer un reconeixement a la col·laboració de l’Ajuntament de Calella i de l’ATC.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *