Una nit de Sant Joan diferent i sense incidents

La nit de Sant Joan d’enguany ha estat una de les més tranquil·les dels últims anys. No es podien reunir grans grups, ni fer revetlles ni fogueres. Això s’ha traduït en el fet que no hi ha hagut víctimes de trànsit i tampoc incidents destacables. Les intervencions de bombers i les persones ateses pels serveis mèdics han baixat dràsticament. I també hi ha hagut un descens notable de positius als controls d’alcoholèmia. A Calella també ha estat una revetlla atípica i sense incidents.

El regidor de seguretat i portaveu del govern municipal Josep Torres ha celebrat l’actitud exemplar de la ciutadania en un Sant Joan diferent.

La gent ha respectat molt totes les recomanacions que s’han fet. Ha estat una revetlla en família a casa, la gent ha sortit poc i en cap moment es va produir cap problema. Va ser una nit tranquil·la i sense els incidents que es poden produir en una nit com aquesta amb els petards, el foc…

Calella va ser un dels pocs municipis del Maresme que va decidir obrir la platja. Malgrat el possible efecte crida que es pogués produir, no es van viure moments d’aglomeracions al litoral calellenc.

Reitero que tothom ha seguit les recomanacions de les autoritats, hem pogut baixar a la platja però en cap moment hem viscut moments d’aglomeracions ni res. La gent va baixar en petits grups i no van beure alcohol ni es van viure situacions complicades. I l’efecte crida, vist està que no hi ha hagut grans desplaçaments aquest Sant Joan i que tothom ha optat per quedar-se al seu municipi o casa.

Segons informa l’ADF alt Maresme, des de l’inici del dispositiu a les 19:00 h i fins a les 02:30 h només van realitzar un total de 3 serveis. Un preventiu a la foguera de Santa Susanna amb un vehicle i 2 actuacions per petits focs agrícoles sense gaire afectació a Tordera juntament amb Bombers. Tenien a punt set vehicles amb kit d’aigua i una trentena de voluntaris que van estar de guàrdia tota la nit.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *