Francesc Ribera ‘Titot’ presenta a Calella la novel·la “L’assassinat de Guillem de Berguedà”

El cantant i polític de Berga, Francesc Ribera ‘Titot’ presenta aquest vespre a Calella (19.30h) la novel·la històrica “L’assassinat de Guillem de Berguedà”. L’autor serà a la Biblioteca Municipal de Can Salvador de la Plaça, en un acte coorganitzat per l’equipament cultural, la llibreria El Faristol i l’editorial Amsterdam/Ara Llibres.

Les crítiques defineixen la seva darrera novel·la de thriller medieval. Francesc Ribera ‘Titot’ reivindica la figura de Guillem de Berguedà, trobador català del segle XII que va ser assassinat per un sicari. L’autoria va quedar anònima, així que en la novel·la, i gràcies a un extens treball de documentació, s’intenta buscar una resposta entre els nombroses sospitosos. L’edició de L’assassinat de Guillem de Berguedà permet descarregar-se els poemes del trobador musicats pel mateix Ribera.

De fet, el lletrista i músic de Brams, actualment regidor de la CUP a l’Ajuntament de Berga, va editar l’any 2003 un disc d’adaptació i interpretació de la seva obra.

El llibre es presentarà aquesta tarda a la biblioteca municipal de Can Salvador de la Plaça (19.30h), en un acte organitzat també per la llibreria El Faristol i l’editorial Amsterdam/Ara Llibres.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *