La Festa de la Llum donarà la benvinguda al Nadal

Llums de Nadal

Calella ha començat la instal·lació de les llums de Nadal, que s’encendran com tradicionalment pel Pont de la Puríssima. Des del consistori es prepara el que s’anomena la Festa de la Llum per al 4 de desembre, que també marcarà l’inici de la tercera Fira de Nadal i de les accions que el sector comercial local organitza per dinamitzar les festes. Enguany, s’hi sumen els paradistes del Mercat Municipal amb noves activitats.

El 4 de desembre a la tarda es farà l’encesa oficial de les llums de Nadal, que decoraran durant les festes i fins passat Reis els principals carrers comercials de Calella i alguns edificis municipals. Aquests dies se n’està fent la instal·lació, que per segon any va a càrrec de l’Ajuntament de Calella.

“Pensem que és una època de l’any molt important per als comerciants i sabem que bona part de les vendes de l’hivern es fan durant aquest mes”, ha manifestat la primera tinent d’Alcaldia, Núria Parella.

Parella ha avançat la imminent signatura d’un conveni de col·laboració entre entre l’Ajuntament de Calella, l’associació Calella Centre Comercial i la Generalitat de Catalunya, pel qual el govern català donarà suport a les accions de dinamització comercial de la ciutat que es realitzen entre sector públic i privat. Entre elles, la instal·lació de les llums de Nadal.

La Festa de la Llum marcarà l’inici del Nadal a Calella. Repeteix una convidada habitual, la Grossa de Nadal, que es passejarà pel centre comercial i per la tercera fira de productes nadalencs que es muntarà a la plaça de l’Església. “Tot i que hi ha botigues que repeteixen i d’altres que no, com que en venen d’altres tindrem la mateixa sensació d’ambient nadalenc, amb una fira petita però acollidora”, ha assegurat Núria Parella.

Calella desplegarà tot el seu atractiu comercial durant les festes de Nadal. Per animar les compres a les botigues de la ciutat, hi haurà pallassos i personatges d’animació infantil passejant pels carrers.

El Mercat Municipal també serà un espai amb molta activitat. En col·laboració amb el Consorci per a la Normalització Lingüística, els paradistes premiaran als clients que responguin correctament a una enquesta sobre paraules ben dites en català. A més, s’oferirà servei de ludoteca per a dies puntuals, es farà un cagatió i rebran la visita del patge reial de Ses Majestats Melcior, Gaspar i Baltasar.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat