Freixas: “Que l’independentisme superi el 50% dels vots s’ha de traslladar al Parlament”

La portaveu de la CUP a Calella, Núria Freixas, celebra que els resultats electorals els permetin ser decisius en la configuració del nou Govern. I assegura que ho aprofitaran per portar el canvi que han reclamat en campanya i per garantir polítiques socials i d’esquerres reals i efectives. Freixas, que anava de número 13 de Dolors Sabater, també ha assegurat que des del Parlament i amb les seves 9 diputades, lluitaran contra el feixisme de VOX.

La clau ha anat a parar a mans de l’esquerra independentista i la CUP la farà servir perquè el nou Govern català tingui un tarannà clarament social i en defensa dels serveis públics. Núria Freixas ha donat per fet que s’hauran d’entendre els partits del bloc independentista, sense especificar quina participació hi hauran de tenir els comuns.

La superació del 50% del vot independentista s’ha de traslladar al Parlament amb un canvi que notem a nivell social. Com a partit d’esquerres que som nosaltres, esperem el gir cap a polítiques d’esquerres, amb una aposta per la sanitat i l’educació públiques. Apostes reals i no blanquejades com fins ara.

La portaveu de la CUP a Calella confia que Esquerra complirà amb la seva promesa de línia vermella amb els socialistes. En relació als resultats de VOX, augura quatre anys de lluita contra el feixisme que ha entrat al Parlament, des de la mateixa institució i als carrers.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.