Tarrés: “Illa sap amb quins suports compta”

Pere Tarrés, primer secretari de l’agrupació del PSC a Calella, ha celebrat els bons resultats que han obtingut tant en l’àmbit català, com local. Els socialistes s’han posicionat com a primera força a Catalunya i tercera opció política a Calella. L’esperat “efecte Illa” s’ha traduït en 651.027 vots al conjunt de Catalunya i 1.205 a Calella.

Tarrés ha agraït el suport dels 1.200 calellencs que han confiat en el seu projecte i ha assegurat que ara és l’hora de treballar per una Catalunya forta, que deixi enrere malentesos i busqui el millor per a tots els catalans. I ha deixat entreveure que si Illa ahir ja va anunciar la seva candidatura a la investidura, és perquè sap amb quins suports comptarà. 

El que veiem és que el nostre objectiu és poder tirar endavant un projecte comú per deixar enrere malentesos i buscar el millor pels ciutadans de Catalunya. No farem com l’anterior partit guanyador de les eleccions que no va presentar-se. Si en Salvador ha dit que es presentarà és perquè sap que tindrà el suport o l’encert.

Tarrés ha assegurat també que com a tots els comicis, qui ha marcat la pauta a seguir són els ciutadans i que ara aquests resultats s’hauran de traduir en entesa entre les diferents forces polítiques sense vetos creuats.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *