Garrafes d’aigua, la solució dels veïns del carrer Sant Joan per evitar els orins dels gossos

Els veïns i els propietaris de comerços del carrer Sant Joan, al tram comprès entre els carrers Església i Jovara, han decidit posar garrafes d’aigua al costat de les seves portes per evitar els orins dels gossos. Van començar els veïns d’alguns edificis i, veient que funcionava, es van anar afegint altres ciutadans que viuen o tenen la seva botiga situada a la zona. Asseguren que, durant el mes que porten les garrafes al carrer, s’han reduït en un 80% els orins de les mascotes.

L’Emilia és una de les veïnes del carrer Sant Joan, qui ha explicat que el contingut de les garrafes és només aigua de l’aixeta. També ha demanat que es trobin solucions, una petició a la qual s’han sumat més veïns, perquè afirmen que una ciutat que viu del turisme, no s’ho pot permetre.

Quan veuen les garrafes ja no es fan pipí. No tenen res, és aigua de l’aixeta i ja està, perquè jo mateixa he posat aquestes quatre i, com jo, els altres veïns. Perquè tots els gossos passen per aquest carrer i és una vergonya tal com està el carrer dels pipís dels gossos i de les caques dels gossos i si els dius alguna cosa a les persones amb educació, et contesten molt malament. A això li han de donar alguna solució, l’alcaldessa de Calella o qui sigui, que posin a algú aquí que vigili, perquè tots els gossos de Calella passen per aquest carrer. I aquí a la cantonada està tot fet un fàstic, el passeig està igual. És una vergonya com està això.

Els propietaris dels establiments comercials han lloat l’eficàcia d’aquesta iniciativa, que ha comportat una reducció dràstica dels orins dels gossos. Asseguren que, si abans havien de tirar aigua al carrer set vegades al dia per netejar-lo, ara només ho han de fer dos cops. També han explicat que els turistes s’han mostrat encuriosits per la presència de les garrafes al carrer.

garrafes carrer sant joan

Les garrafes d’aigua que han posat els veïns del carrer Sant Joan

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *