Gastronomia i manualitats, les propostes de Pa, Vi i Moltó per a la Festa Major

Arrossada Popular, l'any passat

El Grup Pa, Vi i Moltó participa activament a la Festa Major de la Minerva amb diferents activitats. La primera d’elles serà dissabte al matí quan farà el taller d’estels amb el suport dels membres del Club d’Aeromodelisme.

Una activitat prou consolidada durant la Festa Major i és que arriba a la 40ena edició. Serà a la plaça de l’Església a partir de les 11 del matí. I un cop fets aquests estels, a la tarda es posaran a prova amb la volada a la platja, davant del monument a la sardana. En aquest cas a partir de les 16h.

I diumenge al migdia i molt a prop del recinte firal, es farà el 42è concurs d’arròs a la cassola. Com cada any es preveu la participació de concursants d’arreu de Catalunya. A més, es farà una paella monumental a càrrec del professor de cuina Francesc Montasell. N’ha parlat a Ràdio Calella el president del Grup Pa, Vi i Moltó, Jaume Pruna.

El president del Grup Pa, Vi i Moltó espera que la pluja no faci acte de presència durant els dies de Festa Major i de la Fira de Calella i l’Alt Maresme.

D’altra banda, durant aquests dies es pot veure a la galeria del Grup Pa, Vi i Moltó una exposició sobre vitralls emplomats amb el títol «La màgia del vidre».

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *