La Corporació avança al 20 d’octubre l’inici de la vacunació de la grip a la Cooperativa l’Amistat

vacuna

La campanya de vacunacions de la grip arrencarà finalment el 20 d’octubre a Calella, avançant-se dos dies respecte les previsions inicials comunicades per la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, que enguany ha habilitat nous punts fora de les instal·lacions sanitàries. A la ciutat, la vacuna es posarà a la Cooperativa l’Amistat, tres dies a la setmana: els dimarts, dijous i divendres. Caldrà demanar cita prèvia trucant al telèfon 671 067 009 i el mateix dia presentar la targeta sanitària o el DNI per identificar-se.

LA campa

Els professionals de CAP de Calella es desplaçaran tres dies a la setmana a la Cooperativa l’Amistat per administrar la vacuna de la grip a les persones que ho hagin demanat prèviament:

Dimarts de 16 a 20h
Dijous de 9.30 a 13h i de 16 a 20h
Divendres de 16 a 19h

Caldrà accedir-hi per l’entrada del carrer Amadeu. L’espai estarà senyalitzat amb la cartelleria de la campanya de la grip 2020-21 i caldrà seguir en tot moment les recomanacions sanitàries de respectar la distància, rentar-se les mans i portar la mascareta.

Calella

Al CAP només s’administrarà la vacuna als pacients que tinguin cita presencial o telefònica per algun altre motiu; i la totalitat de la població infantil.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat