Josep Maria Juhé (EC): “Ens haguérem pogut estalviar aquestes eleccions”

En Comú Podem repeteix com a quarta força a Calella i creix en representació (12,03%), tot i perdre poc més d’una cinquantena de vots. El líder del comuns a Calella, Josep Maria Juhé ha apuntat que aquestes eleccions reflecteixen la mateixa situació política i que han estat envà.

El regidor dels comuns, Josep Maria Juhé considera que els resultats són els mateixos, però amb l’auge de l’extrem adreta.

Ens haguéssim pogut estalviar aquestes eleccions, perquè els resultats són més o menys els mateixos que l’abril. Per tant jo crec que la reflexió més important d’aquestes eleccions és que la ciutadania ens demana diàleg i arribar acords. I tal com dèiem nosaltres, buscar solucions que integrin la gran majoria del país, perquè sinó és afavorir l’extremadreta, i aquesta ha estat la gran lliçó d’aquestes eleccions.

Valorant els resultats en l‘àmbit local, Juhé ha celebrat l’augment en representació, però també veuen que una part del seu vot ha anat a Més País, candidatura d’Iñigo Errejon, i consideren que si les dues formacions haguessin “anat a una” sumarien més vots.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *