Gomis es postula com a candidat de Ciutadans per a les municipals del 2023

gomis

A falta de l’anunci oficial del partit, Guillermo Gomis s’ha tornat a postular com a candidat per a encapçalar la llista de Ciutadans a les pròximes eleccions municipals del 2023. A un any vista pels comicis, tots els partits ja comencen a engegar la maquinària electoral i la formació taronja vol repetir amb la fórmula que va concórrer el 2019: mateix candidat i unes polítiques de ciutat centrades en la seguretat, la neteja i el comerç. Una fórmula que els va servir per esgarrapar el regidor del PP i que ara esperen que els serveixi també per frenar l’entrada de l’extrema dreta al consistori. “Si Vox entra, serà una molt mala notícia per la ciutat” ha dit Guillermo Gomis.

El regidor de Ciutadans, Guillermo Gomis, ha sigut el primer portaveu de la ronda de polítics que està fent aquests dies el programa La Ciutat. Una entrevista marcada pels comicis del 2023 i on el regidor de la formació taronja ha avançat la seva intenció de ser altra vegada candidat.

Nosaltres intentarem presentar-nos a les properes eleccions. Encara queda un any, però ja sabem quina és la direcció que volem prendre el 2023. És molt aviat per dir candidats i tot. Ja el tenim, en principi seré jo, però volem esperar al setembre a fer-ho oficial.

Unes eleccions a les quals Gomis – a falta de confirmació oficial – es presentarà amb quatre eixos clau en el seu programa i vells coneguts pel partit taronja: la seguretat ciutadana, la neteja viària, l’impuls del comerç i amb la mirada centrada en la gent gran. Uns comicis del maig del 2023 on volen tornar a esgarrapar els vots que van prendre al PP el 2019 i frenar una possible entrada de Vox al consistori. I respecte a aquest partit d’extrema dreta, Gomis ha avançat que seria una molt mala notícia per Calella i un greuge que tinguessin representació municipal.

Vox es presentarà, però fent-ho oficial dos mesos abans ja els hi val. Cerquen la foto i el populisme de dretes. És preocupant que entri aquest partit a l’Ajuntament. Amb tot el meu respecte, crec que la ciutat no seria bo.

Gomis també ha aprofitat l’entrevista per fer balanç dels seus primers tres anys al consistori. Assegura que molts cops no s’ha entès bé el missatge i assumeix els errors que ha pogut cometre el seu partit. Malgrat també reconèixer que durant aquest mandat Ciutadans ha estat clau en molts moments, aportant el vot útil que reclamaven en les darreres municipals.

A nivell nacional, molts cops no se’ns ha entès bé el que volíem transmetre. Hem comès errors i en política es paga. Espero que municipalment no ens afecti. Em vaig presentar, ningú en coneixia, però ara ja sí. Puc agradar més o menys, molts cops m’he equivocat, i ho reconec, però crec que l’hem encertat més.

En un altre ordre de qüestions i referint-se a l’actualitat local, Gomis també ha parlat sobre la futura platja de gossos. Ha exposat que podria estar en marxa a finals de juny si s’aconsegueix consens polític per decidir la ubicació. Una ubicació que hauria d’estar pactada i tancada la setmana que ve en el marc de la reunió que tindrà el Govern Municipal amb tota l’oposició.

La reunió la tenim la setmana que ve. Hi haurà consens perquè la voluntat de tots els partits és que la platja estigui en funcionament aquest estiu. La setmana que ve segura que s’arriba a un acord perquè com a molt, a dia 30 de juny, la platja estigui operativa.

I pel que fa a la pèrdua d’aparcament amb la reformulació del projecte museístic del jaciment del Roser, Gomis, com a vicepresident de Gestvia, ha lamentat aquest fet i assegura que ara els tocarà repensar i crear noves bosses d’aparcament que permetin cobrir les necessitats que hi ha a la ciutat, sobretot durant els mesos d’estiu.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *