Granyó s’ofereix al partit que es comprometi amb el centre integral per a la gent gran

Granyó projecte el centre integral per a la gent gran al solar que funciona com aparcament al carrer Bartrina

La demanda d’un centre integral per a la gent gran que fa el president de l’Espai Caixa promet ser un dels temes que marcaran la cursa electoral per a les municipals de Calella del maig vinent. De fet, l’entitat ja està demanant posicionament a les persones que s’han confirmat com a caps de llista de les candidatures electorals que es presentaran i que aquests dies s’acosten a la seu del carrer Bartrina, un local que se’ls ha quedat petit pel volum d’activitat que tenen. Josep Maria Granyó reivindica un nou equipament que els ofereixi un espai d’ús exclusiu i sempre ha defensat que ha d’anar al pàrquing de Bartrina, agafant-se a les últimes voluntats de qui va ser-ne el propietari i el va donar a l’Ajuntament de Calella. Diu que està disposat a entrar en política amb el partit que li garanteixi que es posarà la primera pedra durant el pròxim mandat municipal.

Josep Maria Granyó s’ofereix al partit que es comprometi amb el centre integral per a la gent gran al solar de Bartrina. Aquesta és la condició.

Si un partit em garanteix, no de paraula sinó amb fets i documentació, que en quatre anys es començarà a construir el centre integral de la gent gran a Bartrina, respectant l’aparcament, si em volen, entraré de regidor.

El president de l’Espai Caixa argumenta que està disposat a entrar en política per retornar el compromís al partit que sigui sensible amb la demanda que lidera en favor del col·lectiu de gent gran de Calella. Creu que la qüestió econòmica no hauria de ser un inconvenient.

No s’han aconseguit 500.000 euros per a Can Saula? Amb aquests diners es construeix una primera planta que podria servir de centre integral per a la gent gran.

En les últimes setmanes, algunes de les persones que encapçalaran les candidatures electorals per a les municipals del 2023 han passat per l’Espai Caixa per prendre contacte amb usuaris i usuàries. La roda encara no està tancada però sí s’ha pogut conèixer quin és el posicionament de part de la classe política calellenca en aquesta qüestió. Granyó diu que la majoria són sensibles, amb un grau de compromís variable.

De paraula, i alguns amb una mica de compromís, sí. Sobre el centre cívic, tots hi estan d’acord. Ja hem obert negociació amb La Caixa, no invertirà en un edifici nou, mantindrà el que té, i quan hi hagi un centre cívic, hi donarà suport. S’ha d’acabar de negociar de quina forma.

El president de l’Espai Caixa va començar a parlar de la necessitat d’un centre específic per a la gent gran la tardor del 2020. En un primer moment, es va assenyalar les possibilitats que ofereix la sala annexa al Mercat Municipal però després l’objectiu va passar a ser el pàrquing de Batrina, en conèixer-se les voluntats testamentals de qui va ser el propietari de les tres finques que el conformen: Luís Llobet Castellá. Les va donar a l’Ajuntament de Calella amb la condició que s’invertís l’equivalent al seu valor a la construcció d’una residència-asil per a persones grans necessitades.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *