Hugo&Arnau al NEC d’aquesta nit

A les 10 de la nit i a l’emblemàtic Far de Calella, tindrà lloc el concert d’Hugo&Arnau. Un concert programat pel NEC de l’any passat, que malauradament es va suspendre per culpa dels atemptats terroristes de Barcelona i Cambrils.

Un duet, provinent de Pineda i Sant Pol, que s’ha fet esperar però que el tenim a Calella amb versions internacionals dels clàssics del rock com David Bowe, Simon & Garfunkel, Beatles o Bon Jovi. Dos veus, una guitarra, una harmònica i alguna sorpresa es el que ens espera. Arnau Ventura,

Per tota aquella gent que li agradi la música acústica dels anys 50, 60, 70 i 90, ens saltem els 80. Penso que li espera un molt bon concert. Que la gent no vagi amb cap mena de perjudici i que es dediqui a escoltar simplement, i jo penso que tothom podrà gaudir, d’un concert com el d’aquesta nit.
Bé, tenim un grup de cançons pròpies a part, i no ho diré, però podríem dir, que es podria donar el cas, que es fes alguna adaptació acústica d’un o diversos temes.

Tots dos són integrants de la banda de Rock Imperial Jade amb una molt bona projecció i crítica de tot el país. Però avui Hugo&Arnau, compartiran cartell amb gent espectacular, a les Nits d’Estiu de Calella. El preu de les entrades és de 8 €.

 

Escolteu el document sonor d’Hugo&Arnau:

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *