L’alcalde de Pineda no creu que es pugui celebrar el Carnaval de l’Alt Maresme

carnaval

Després de les múltiples cancel·lacions de les diferents rues de carnaval a diferents punts del territori, la d’Alt Maresme es resisteix a donar per fet la suspensió. Ara mateix la rua està en “stand by” amatent a les recomanacions de les autoritats i a com pugui evolucionar la situació epidemiològica al país. En una entrevista al programa La Ciutat, l’alcalde de Pineda, Xavier Amor, ha assegurat que a hores d’ara veu complicat que es pugui celebrar el Carnaval com fins ara el teníem concebut. Diu que un esdeveniment d’aquestes característiques comporta molts mesos de preparació i que les comparses s’estan quedant ja sense temps.

En l’entrevista al programa La Ciutat Amor s’ha resistit a donar per fet aquesta suspensió, malgrat dir que a hores d’ara veu complicat la celebració del carnaval de l’Alt Maresme.

Em vaig comunicar amb l’alcaldessa de Calella i estem una mica acabant de decidir l’anunci que cal fer. Estem amatents a la situació i a veure si és viable o no, i llavors comunicarem una decisió. Per exemple, jo mateix fa tres setmanes era molt optimista amb el Nadal, però cada cop ho veig més complicat. I això val també pel carnaval. No sols per la situació del moment, si no per la preparació que implica.

A cinc mesos del carnestoltes, moltes colles ja haurien d’haver començat a preparar la seva actuació. Ara, però, les restriccions els impedeixen ajuntar-se i poder fer els preparatius. L’alcalde de Pineda ha apuntat aquest fet, com un dels inconvenients per a la celebració del Carnaval. I és que més enllà de suspendre’l per evitar aglomeracions, moltes comparses tampoc arribarien a temps.

Tenim un problema i és que la preparació és molts mesos abans i les colles ara mateix no es poden ajuntar. Amb les restriccions de les reunions de més de 6 persones no poden muntar la carrossa, ni assajar, ni quedar per fer el vestuari. Respecte a nosaltres, ja hem comunicat a les nostres colles que és molt complicat que el puguem celebrar, perquè realment el carnaval en res ja és aquí.

L’organització i els ajuntaments de Calella i Pineda, estaran molt amatents a la situació epidemiològica per donar un comunicat oficial en les properes setmanes.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat