Han començat els treballs de reforma del carrer Sant Pere

carrer sant pere

En marxa la segona fase de les obres de reforma de dos carrers del centre urbà de Calella. Ara, a Sant Pere es continua amb el projecte que es va iniciar a Sant Antoni, on ja s’enfila la recta final. En els dos trams de carrer s’estan renovant els serveis de clavegueram, pluvials i telecomunicacions; però superficialment tindran un tractament diferent. Mentre que el tram del carrer Sant Antoni s’integrarà a l’illa de vianants de Sant Joan; a Sant Pere es farà similar a Bruguera.

Es remodela seguint la pauta del carrer Amadeu i amb els acabats de Bruguera. És a dir, hi podran circular els cotxes i tindrà un únic nivell. La separació amb el pas de vianants es farà per mitjà de pilones.

La previsió és que les obres tinguin una durada de dos mesos, amb afectacions de trànsit. L’Ajuntament de Calella ha informat als veïns del carrer que tenen aparcament amb gual d’entrada i sortim al tram afectat –entre Bruguera i Sant Antoni- que se’ls restringirà l’accés. Des de Gestvia se’ls oferirà autoritzacions d’aparcament gratuït a les zones blaves. Ho poden sol·licitar a les oficines de la Fàbrica Llobet-Guri, presentant la següent documentació: nom, telèfon, adreça de la plaça d’aparcament, matrícula del vehicle, justificant de l’IBI o lloguer de la plaça, i gual d’aparcaments particulars.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat