Vueling informa dels vols afectats per la vaga de pilots dels dies 25 i 26 d’abril

vueling

Els pilots de Vueling inicien demà dimecres la primera de les quatre jornades de vaga que ha convocat el sindicat SEPLA de la companyia per denunciar l’incompliment del conveni col·lectiu. Se’n faran dues de consecutives, demà dimecres i dijous, i els dies 4 i 5 de maig. Fomento ha decretat els serveis mínims.

Vueling ha publicat a la seva pàgina web la llista de vols afectats, i n’ha informat els seus passatgers per correu electrònic i missatges al mòbil. L’aerolínia explica que el 86% dels seus clients no es veuran afectats i que, de la resta, el 75% podran volar 24 hores després.

Amb tot, el 100% dels volts a les illes Balears i a les Canàries funcionaran amb total normalitat.

Quant als motius de la vaga, els pilots de SEPLA argumenten que se senten ignorats, abandonats i menyspreats per la companyia. La vaga s’ha convocat, exposen, pels reiterats incompliments del conveni col·lectiu com dels acords que regulen les bases a l’estranger.

Tota la informació sobre els vols afectats es pot trobar a la secció de notícies del portal web de Vueling, també s’ha habilitat un telèfon d’informació, el 93 122 42 95.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat