Marta Hernando (Hotel Neptuno): ”Volem ser un hotel del poble”

WhatsApp Image 2021-07-21 at 14.36.22 (1)

La no arribada del turisme estranger als nostres hotels per segon any consecutiu ha propiciat l’obertura d’alguns dels seus serveis a la resta de la ciutadania. Un model de negoci que sobretot a les grans ciutats ja fa temps que està en marxa.

L’hotel Neptuno de Calella, que fa poques setmanes ha inaugurat una nova zona d’SPA & Wellness anomenada Shama amb descomptes especials pels calellencs, ja fa temps que treballa en aquesta línia i de fet forma part de la seva idea de negoci de cara el 2022; tenir l’establiment obert tot l’any i convertir-se en un hotel del poble.

Marta Hernando n’és la directora.

El nostre model de negoci del 2022, perquè nosaltres aquests hivern acabem la segona fase de les obres que ens queden per fer, és tenir-lo obert pràcticament tot l’any i convertir-nos en un hotel del poble. Que la gent pugui venir aquí a prendre alguna cosa, al Shama Spa que hem obert pels clients i la gent del poble, que es pugui venir a fer un massatge, a prendre alguna cosa a la terrassa on tenim una coctelera professional que fa un còctels boníssims. Fem paquets de còctel i Spa, dinar i passar el dia. Tindrem unes instal·lacions molt ben preparades. Ara estem al 50%.

En el seu full de ruta està el convertir-se en un hotel del poble i omplir el buit que en el seu dia van deixar establiments com l’Hotel Vila.

Nosaltres aquest projecte ja el teníem en marxa d’abans de la pandèmia i teníem molt clar el que volíem. Al estar al centre del poble sempre hem tingut molt clar que volíem obrir-nos de cara a la ciutadania. Abans ho feia l’Hotel Vila i és un referent, i nosaltres voldríem convertir-nos en un referent d’aquest tipus. El projecte ja era així i l’estem tirant endavant com estava previst.

Amb la segona part de la reforma prevista per després de l’estiu l’Hotel Neptuno passarà a tenir una categoria de 4 estrelles superior.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat