El PDeCAT renova l’executiva maresmenca

serret 2

El malgratenc Jofre Serret lidera la nova executiva del PDeCat al Maresme. Una renovació que va lligada al procés que el PDeCAT va iniciar en la seva darrera Assemblea Nacional amb l’elecció d’Àngels Chacón com a secretària general, amb Marc Solsona com a secretari general adjunt i David Bonvehí com a president.

Acompanyen a Serret cinc homes i cinc dones entre les quals hi ha dues calellenques: Sara Planes i Irene Vila. El nou president comarcal ha explicat quines tasques portaran a terme.

La Irene Vila és secretària de Comunicació. Ajudarà a l’executiva a explicar el projecte que tenim de comarca com el que tenim de país, com també totes aquelles accions que es vagin fent a tota la comarca, i la Sara Planes, la presidenta local de Calella, ajudarà en tots els aspectes d’organització interna de partit de la comarca per fer que tot funcioni bé, i per tant un suport que és molt necessari amb una executiva d’una comarca que és molt llarga i que per tant necessitem que hi hagin agents de tot el territori, no només per representar-la sinó per ajudar a que tot funcioni.

Les noves executives tenen l’encàrrec de revertir els mals resultats de les darreres eleccions al Parlament de Catalunya, i sense deixar de banda l’objectiu de la independència, treballar pel bon futur del país i de la comarca. En aquest sentit Jofre Serret ha dit que tot plegat els ha portat a fer crítica constructiva.

Ens ha portat a una crítica constructiva interna dins el partit per tal que ens reformulem. És cert que els resultats de les eleccions no van ser bons, el resultat electoral no va ser del tot bo, però hi ha tota un franja de ciutadania que durant molt de temps s’ha polaritzat en una única clau objectiva. Al Partit Demòcrata continuem defensant la independència, això és indubtable, però volem també vetllar pel futur del país, de la comarca, i tenir en compte aspectes com l’economia productiva, el canvi climàtic, les patologies com actualment en el moment de pandèmia s’ha de fer front a situacions reals del dia a dia que viu la ciutadania i que per tant hi hem de ser i hi hem de treballar.

Juliol i l’agost seran els mesos en què el partit renovarà les executives en tots el àmbits; les de les vagueries, les comarcals i les locals, i a partir del mes de setembre es posarà en marxa l’engranatge per treballar de cara les municipals del 2023, consolidar els regidors i alcaldes que té el partit, i treballar per aconseguir que els resultats electorals siguin millors.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat