Roben de nit la senyera de la Plaça de l’Ajuntament, que quedarà restituïda aquest mateix migdia

senyera ajuntament

L’alcaldessa de Calella ha confirmat a Ràdio Calella TV que s’ha donat l’ordre per tornar a col·locar, i el més aviat possible, la bandera catalana al pal que hi ha al mig de la Plaça de l’Ajuntament. La que hi havia l’han robat aquesta passada nit, per sorpresa i indignació de Monserrat Candini, qui ha denunciat la intolerància d’aquells que han atacat la bandera oficial del país.

En declaracions a l’Info Migdia, l’alcaldessa ha indicat que amb aquesta actuació s’ha anat en contra d’un símbol que representa tots els catalans. I que està reconegut també per la Constitució Espanyola.

No sé si venen de fora i són els comandos que actuen en diferents municipis, o bé persones que en el temps voldran tenir un espai ideològic a la ciutat i tensionen la ciutadania amb les seves actituds. Treure la bandera oficial de Catalunya de la Plaça de l’Ajuntament no és anar contra els llaços grocs o l’estelada, és anar en contra de l’expressió més autèntica de la catalana. La bandera oficial està absolutament protegida, ho dic per aquells que defensen tant els aspectes constitucionals.

[ACTUALITZACIÓ] Cap al migdia, l’Ajuntament ha tronat a posar la senyera, així ho ha publicat l’alcaldessa, Montserrat Candini, a través del seu perfil a les xarxes socials.

Per altra banda, els Segadors del Maresme no haurien estat els autors del robatori segons han fet saber a RCTV.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat