Humana va recollir 47 tones de roba usada a Calella

Imatge d'arxiu

A través de la desena de contenidors que té repartits per la ciutat. L’organització dona una segona vida a roba, calçat i complements de la llar: revenent-ho a la quinzena de botigues de segona mà que té a Barcelona, o reciclant-los.

Al conjunt del Maresme, Humana ha recuperat durant el 2017 un total de 487 tones de roba usada en prop d’una trentena de municipis, un 44% més que l’any anterior. Les xifres de recollida més importants s’han registrat a Vilassar de Mar, 90 tones; a Calella, 47 tones; i a Montgat, 40 tones.

La roba recollida es classifica en una central. Part es ven a les botigues pròpies que Humana té a Barcelona; i una altra part s’envia a Àfrica, a països com Guinea Bissau o Moçambic, on es ven a preus locals. La resta, la que està en mal estat, es destina al reciclatge aprofitant la matèria primera i a valorització energètica.

L’organització és la que s’encarrega del desenvolupament del programa 3C d’agricultura social a Calella, a partir del conveni signat amb l’Ajuntament per a la creació d’horts socials.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *