ICV aparca les seves sigles i dona pas a Calella en Comú

CALELLA EN COMU

El regidor d’Iniciativa per Catalunya Verds a l’Ajuntament de Calella, Sebastián Tejada, ha avançat a Ràdio Calella Televisió que a partir d’ara actuarà en nom de Calella En Comú.
Un procés per donar visibilitat a la marca política Catalunya En Comú a la qual hi pertany ICV. En els darrers mesos la majoria de regidors d’ICV s’han anat integrant a aquest nou partit polític que lideren, entre altres, l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, o el diputat a Madrid d’en Comú Podem, Xavier Domènech.

 

A les eleccions municipals del 2019 ja es presentarà amb les sigles de Calella En Comú. En els propers dies es canviarà la imatge corporativa al local dels ecosocialistes a Calella i es comunicarà de manera oficial al ple de l’Ajuntament: “A partir d’ara nosaltres volem abocar la nostra imatge pública cap a Catalunya En Comú, i en el cas municipal, Calella en Comú. Per què? Doncs perquè els companys d’Iniciativa s’han integrat ja a Catalunya En Comú doncs és el millor. Ho comunicarem a l’Ajuntament que volem fer el canvi de nom”.

Sebastián Tejada també s’ha referit a la crisi oberta entre una part del grup parlamentari de Catalunya Sí es Pot i Podem Catalunya. El regidor calellenc qualifica de «complexa» la situació que viuen després que una part de Catalunya Sí es Pot es resisteixi a entrar a formar part del projecte de Catalunya En Comú. Una crisi liderada pel diputat Albano Dante Fachín: “Ara estem vivint una situació complexa perquè a Catalunya En Comú està integrada una bona part de la militància de Podem Catalunya però a nivell parlamentari hi ha un grup dels membres, de diputats de Catalunya Sí que Es Pot que es resisteixen a entrar. És una situació esquizofrènica que té data de caducitat. Quina? La celebració de les pròximes eleccions autonòmiques. Si la situació no redreça el grup que lidera Albano Dante Fachín haurà de decidir el seu futur en solitari o en companyia d’altres”.

Sebastián Tejada ha destacat que el canvi es fa malgrat que ICV continua existint com a partit i conserva la seva estructura interna de treball.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat