Tarrés (PSC) culpa el PP i les seves polítiques de l’auge independentista

TARRES00000000

El primer secretari del PSC de Calella ha respost les crítiques del regidor del PP, que ahir deia que el socialisme «està ben perdut» quant al seu posicionament sobre el procés d’independència i la celebració del referèndum. Pere Tarrés ha subratllat que se seguiran centrant en refer els ponts que el PP ha destruït amb les seves polítiques.

“No ens pot deslegitimar pel nostre pacte amb el PDECat i menys per la nostra posició respecte el procés; perquè gràcies a les polítiques absentistes del PP i a les seves retallades hem arribat on som ara. Nosaltres sabem cap a on volem anar i li diria amb molt d’èmfasi: ‘Prou de trencar ponts'”, ha dit el primer secretari dels socialistes calellencs.

El primer secretari dels socialistes calellencs ha negat rotundament que l’acord de govern amb el PDECat els condicioni en temes d’àmbit nacional. Tampoc entra a valorar el fet que l’alcaldessa, com a representant de de l’Ajuntament de Calella, hagi signat el decret de suport a la celebració del referèndum. Un aspecte sobre el qual el PP s’hi ha referit explícitament titllant-lo d’il·legal.

“El PSC és molt conscient de la seva posició i la senyora Candini sap el que fa i no la qüestionarem perquè porta molts anys en política i entenem que és conseqüent dels seus actes. No sóc qui per dir-li el que ha de fer i el que no”, ha exposat Tarrés.

Des del PSC, i en la línia del parlament fet durant la Diada Nacional de Catalunya, es lamenta que la situació política actual estigui provocant la ruptura i la divisió. El primer secretari ho exemplifica amb la imatge del Parlament durant la votació de la llei del referèndum, amb escons buits.
“El que vaig veure al Parlament no m’ho hauria imaginat mai. Divisió per mi, ja n’hi és i es veu clarament”, ha conclòs Tarrés.

Iceta es reuneix demà amb la direcció i el comitè d’empresa de l’Hospital

El primer secretari del PSC, Miquel Iceta, serà demà a Calella per prendre el pols a la situació del servei sanitari al territori. Ha tancat en la seva agenda una reunió amb la direcció del centre hospitalari calellenc, primer, i després amb els representants dels treballadors, per abordar qüestions com l’estat financer, les condicions laborals i el conflicte amb el servei de les ambulàncies.

“Aquests són els temes que realment ens preocupen, el nostre compromís i el que ens mou”, ha afirmat.

A continuació pots escoltar íntegrament l’entrevista a Pere Tarrés, primer secretari del PSC de Calella.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat