ICV demana a Territori que aclareixi si Mercadona ha presentat l’aval de les obres a la riera

El partit ecosocialista s’ha adreçat al Servei de Protecció de la Legalitat Urbanística perquè determini s’hi s’està actuant conforme a normativa en el projecte de millora urbanística de la part alta de la riera Capaspre. Les obres van començar a principis de juny i són complementàries a la construcció d’una nova superfície comercial que l’empresa valenciana obrirà el setembre, segons les últimes informacions. Ja en l’últim ple, el regidor portaveu Sebastián Tejada va requerir informació al Govern Municipal sobre els avals que havia de presentar Mercadona per realitzar el projecte de millora urbana dels entorns. A dia d’avui, encara no ha rebut resposta concreta sobre això.

Sí sobre altres aspectes relatius a l’obra. En no haver rebut la confirmació sobre la presentació de la fiança per part de Mecadona, i per un import aproximat d’1,5 milions d’euros, ICV entén que no s’ha constituït l’aval. Ho explica el regidor portaveu Sebastián Tejada, qui signa la carta-denúncia que s’ha fet arribar a l’organisme depenent de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya.

“En la resposta que ens van remetre hi havia informació sobre els projectes i altres fiances, però res sobre es obres d’urbanització del voltant: rotonda, cobriment parcial de la riera, etc. Creiem que és una il·legalitat flagrant i per això ens hem dirigit al servei perquè digui si l’Ajuntament està ajustat a normativa, que creiem que no, o que tenim raó nosaltres i l’obligui a restituir la legalitat”, ha dit a Ràdio Calella TV.

El regidor portaveu d’ICV ha recalcat que l’escrit de denúncia presentat dijous passat respon a l’obligació que tenen, com a partit polític, de fiscalitzar l’acció del Govern Municipal. Immediatament després d’enviar-lo al Servei de Protecció de la Legalitat Urbanística van posar-ho en coneixement de l’àrea de Territori i Obres Públiques de l’Ajuntament de Calella, que tampoc ha volgut fer declaracions al respecte a Ràdio Calella TV.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *