Xesco Gomar clausura l’acte públic del balanç de mig mandat del PSC de Calella

«El PSC és un partit de govern que la meitat dels últims 30 anys ha format part del Govern municipal de Calella». Així s’ha expressat el primer secretari dels socialistes calellencs, Pere Tarrés, durant l’acte públic de balanç del mig mandat actual. Davant de la militància, Tarrés ha posat en valor la feina que fan els regidors Josep Torres i Cindy Rando a les seves respectives àrees del Govern de Montserrat Candini.

Segons el Primer Secretari dels socialistes calellencs, la finalitat última del partit són les persones, vinguin d’on vinguin.

Josep Torres és segon tinent d’alcaldia i responsable de la Política d’Habitatge i Observatori de Ciutat. Per la seva banda, Cindy Rando és regidora adjunta a alcaldia i responsable de Joventut, Solidaritat i Cooperació i Igualtat. Tots dos van explicar aquest dissabte les actuacions que han dut a terme durant els dos anys del mandat 2015-2019.

L’encarregat de clausurar l’acte va ser el Primer Secretari del PSC del Maresme. Xesco Gomar va posar de relleu la feina que els regidors socialistes fan als diferents governs de la comarca, ja sigui a través de l’alcaldia o bé formant part del govern, com és el cas de Calella.

Xesco Gomar va destacar que malgrat tenir diferències amb el PDeCAT, governen en coalició en diferents ajuntaments i el resultat és positiu, com a Calella. Tot i això, retreu al PDECAT poca maduresa davant del procés sobiranista: “Fins i tot ells han de recórrer a les nostres eines per poder tirar endavant un projecte polític a la ciutat de Calella. Algun dia se n’adonaran, no patiu, això és una qüestió de temps, ja maduraran, això no és problema. Ja s’adonaran que no podem arribar a les fites que ells volen en el marc legal que tenim, ni l’objectiu definitiu que tenen. Vivim en un món globalitzat i ens hem d’entendre amb els nostres veïns i els nostres germans i amics de l’Estat espanyol. Que s’han de modificar coses? Evidentment”.

El Primer Secretari del PSC al Maresme va posar en valor la feina que fan des del carrer que després es transforma en acció de govern.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *