ICV planteja un canvi en el model econòmic de Calella

Imatge d'arxiu

El regidor portaveu d’ICV a Calella, Sebastià Tejada, aposta per aconseguir noves activitats econòmiques de més valor afegit relacionades amb la creativitat. Els joves són un altre dels punts clau del programa d’ICV de cara a les eleccions municipals de 2019.

Així ho ha expressat el portaveu del partit verd avui al programa La Ciutat de Ràdio Calella TV.

“Insistim en que l’objectiu essencial de l’Ajuntament és liderar un canvi en el model econòmic de la ciutat i apostar per consolidar l’activitat turística com una activitat de més valor afegit i per aconseguir noves activitats econòmiques clarament de més valor afegit relacionades amb la creativitat artística, creativitat tecnològica… amb la creativitat, en definitiva. Activitats que siguin capaços de retenir l’enginy, el talent i, per tant, els joves, que gairebé no es queden a Calella. Imaginem quines possibilitats tenen els joves de desenvolupar una carrera a Calella”

Tejada creu que el carrer Jovara té un gran potencial per ampliar les activitats econòmiques de la ciutat, per això proposa reactivar un carrer que, considera, podria ser un “centre d’experimentació”.

“Reactivar el carrer Jovara és una activitat molt important perquè ara pràcticament està mort i pot ser gairebé un centre d’experimentació. És un terreny gairebé verge. Si decideixes anar amb la família a passejar per Calella i decideixes no anar pel passeig de Mar, què fas? Al final, el carrer Església és com la sortida d’un embut. Però el carrer Jovara té un atractiu: té locals comercials amb un lloguer molt baix. El propi carrer té aquesta llavor de millora i és un carrer que podria estar destinat a activitats econòmiques no exactament comercials, instal·lar-se professionals, professionals joves, muntar clústers, activitats artesanals específiques…”

El portaveu d’ICV considera “perduts” els anys que el PDeCAT, amb l’alcaldessa Montserrat Candini al capdavant, ha governat Calella per no fer unes reformes que creu “absolutament necessàries”.

Pots recuperar l’entrevista íntegra al portaveu d’ICV, Sebastián Tejada, aquí.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *