Una bretolada va provocar un incident durant la festa de cap d’any a la Fàbrica Llobet

Sala Polivalent, nit de Cap d'Any
Sala Polivalent, nit de Cap d'Any

Avui hem sabut d’un incident que va passar durant la festa de cap d’any de la Fàbrica Llobet, en el que un dels assistents suposadament va tirar algun tipus de gas que va provocar irritació als ulls i al coll i dificultat per respirar a les persones del voltant.

L’Ona Rossell és una de les noies presents a la festa que va notar picor al nas i sensació d’ofec al no poder respirar. Ella explica com va viure la situació.

“Estavem a la Fàbrica Llobet, davant de l’escenari. Jo tenia una ampolla d’aigua a la mà, vaig beure i vaig començar a notar molta picor. Jo vaig pensar que m’havien posat alguna cosa dins de l’aigua, però de cop em van començar a picar la zona del nas, dels ulls i la meva amiga també s’estava rascant perquè notava picor per tota la cara. Vam tossir molt fort i de l’esforç de la tos vaig notar molta sang a prop del coll, perquè a més tinc asma al·lèrgic i estar en una situació que no pots respirar ni pel nas ni per la boca i estàs rodejada de moltíssima gent és una situació d’ofec”

Més assistents a la festa van sortir de la sala en notar la mateixa sensació. Creuen que la causa pot haver sigut una broma de mal gust d’algun dels joves presents a la celebració.

“Vam sortir molt ràpid de la fàbrica, perquè no sabíem què podia passar si estàvem més estona allà i no podíem respirar. Molta gent també va sortir a la mateixa hora estornudant, tossint. Suposadament era un esprai o picant o no sabem si era tòxic. No ens han informat del que podia ser perquè suposadament no han atrapat a ningú. Nosaltres creiem que ha sigut algun nen que volia fer la gràcia però el problema d’aquesta gràcia és que les conseqüències poden ser dolentes per una persona que no sap que li pot afectar d’aquesta forma”

El responsable de la festa de cap d’any, Jordi Segura, ha assegurat a través de les xarxes socials que l’organització no va utilitzar cap mena de gas que pugués afectar als clients i que l’equip de seguretat de l’esdeveniment va actuar en conseqüència. La policia local podria haver obert una investigació per determinar-ne les causes.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat