IM renova el conveni de col·laboració amb la Federació Espanyola de Triatló

logo_ironman

La marca de triatló internacional Ironman ha renovat per 4 anys més el seu acord de col·laboració amb la Federació Espanyola de Triatló.
Amb la signatura d’aquest document, les dues parts posen de manifest la seva voluntat de seguir promocionant el triatló a Espanya i treballar conjuntament en l’organització d’esdeveniments de primer nivell com són les proves de Calella, Mallorca i Lanzarote.

El director d’Ironman Barcelona, Agustí Pérez, ha explicat a l’Info Migdia que la renovació d’aquest acord implica continuar treballant en l’aplicació de procediments interns per tenir competicions segures i adaptades a la normativa internacional. Segons ell, es tracta d’un treball conjunt entre la federació i IM que exigeix la pròpia evolució d’aquesta pràctica esportiva: “El que fem és donar continuïtat a una feina que ja fem des del 2009 i que és la d’aplicar procediments per tenir competicions adaptades a la normativa internacional. Fem un treball conjunt en l’evolució del triatló”.

Agustí Pérez ha parlat de la feina que es fa gràcies a aquest conveni amb la Federació Espanyola de Triatló i que passa desapercebuda però que és molt important per garantir els estàndars de qualitat. Durant la prova hi ha a la ciutat més de 60 oficials de la federació fent controls i implicant-se al màxim amb cada detall de la prova. Agustí Pérez ha parlat també de l’evolució d’un triatló que naixia el 2009 amb 1300 participants a la llarga distància i que actualment compta amb 2900.

Les persones que han signat aquest acord de col·laboració han estat, d’una banda el president de la Federació Espanyola de Triatló, José Hidaldo, i de l’altra, els responsables d’Ironman Espanya, els germans Jordi i Agustí Pérez.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat