‘Incerta Glòria’, ‘Frantz’ i ‘Estiu 1993’ entre la nova temporada de cinema de la Sala Mozart

Cicle Gaudí i CineClub Foto-Film Calella formen la programació de cinema d’aquesta temporada a la Sala Mozart

Aquest dijous, a les 21.00 h, la Sala Mozart estrena una nova temporada de cinema amb una sessió del Cicle Gaudí, un circuit estable de cinema català organitzat per l’Acadèmia del Cinema Català amb el suport de la Diputació de Barcelona i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya que per segon any torna a confiar en Calella com a seu de la comarca del Maresme.

Incerta Glòria és la pel·lícula que donarà el tret de sortida a la nova temporada de cinema de la Sala Mozart: és una pel·lícula on el rerefons d’una guerra fa aforar les passions humanes amb tota la seva intensitat.

Les entrades a les sessions de cinema d’aquesta temporada tenen un preu de 4,50 € (en sessions del Cicle Gaudí 3 € si es disposa de Carnet Jove, 2×1 si es disposa de la targeta Club Vanguardia) i es podran adquirir el mateix dia de les projeccions a la Sala Mozart.

Aquesta temporada, la Sala Mozart acollirà també les pel·lícules Frantz (28/09, VOS, Cineclub), Paterson (19/10, VOS, Cineclub) i Estiu 1993 (28/10, Cicle Gaudí).

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *