La piscina de Can Xaubet torna a obrir després de dos mesos d’obres

XAUBET 2

Parada tècnica per resoldre les deficiències estructurals i del sistema d’aigües que durant els mesos d’agost i setembre ha mantingut tancada la piscina de l’equipament pinedenc. Durant aquest temps, els abonats que ho havien sol·licitat prèviament han pogut deixar de pagar la quota i acudir al complex esportiu, que ha mantingut obert la resta de serveis. El regidor d’Esports de l’Ajuntament de Pineda de Mar, Santiago Macip, ha explicat en una entrevista a l’Info Migdia que la coberta de la piscina ha estat patint en els últims anys un problema de construcció i ha desmentit que el deteriorament es degui a una falta de manteniment de l’empresa que n’era anteriorment la concessionària de l’explotació.

El regidor d’Esports de Pineda de Mar, Santiago Macip, ha agraït la comprensió dels usuaris durant els dos mesos en què la piscina i tots els serveis d’aigua s’han vist afectats per les obres de substitució de la coberta, que ha suposat també el tancament dels vestuaris de la planta principal i una reordenació dels accessos.

Macip ha assegurat que el canvi d’explotació de la piscina ha revifat el complex esportiu i que això s’ha traduït també en un augment del nombre de socis i sòcies, arribant a la xifra dels 4.000 abonats actuals.

A continuació en podeu escoltar íntegrament l’entrevista.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat