La nevada arriba arran de mar i continuarà durant la tarda

Seran febles i no arribaran a quallar a cota zero, però possiblement sí a la urbanització de Can Carreres, on els operaris de les brigades municipals de Calella I Pineda de Mar han estat tirant sal per minimitzar riscos de la formació de plaques de gel. El responsable del Servei de Meteorologia del Maresme, Quim Serra, ha informat que les precipitacions més importants estan previstes per aquesta tarda, tot i que de forma més intensa al sud de la comarca. Els termòmetres marcaran els registres més baixos de l’hivern.

El meteoròleg Quim Serra ha explicat que l’episodi d’inestabilitat donarà una treva el diumenge, però que hi tornarà dilluns, possiblement portant neu a cotes baixes.

Podeu escoltar-lo a l’Info Migdia de Ràdio Calella TV.

A l’espera de l’evolució del temps durant les pròximes hores, l’Ajuntament de Calella no descarta del tot que s’hagi d’escampar sal als carrers del nucli urbà. El tinent d’Alcaldia de Seguretat i Serveis de Ciutat ha explicat que pel moment l’única afectació s’ha registrat a la urbanització de Can Carreres, on s’ha tallat l’accés des de Pineda de Mar. L’entrada per Calella continua oberta i s’hi pot circular normalment.

Albert Torrent també ha indicat que s’està fent un seguiment al col·lectiu de persones vulnerables directament per part dels Serveis Socials del municipi, aconsellant evitar sortir al carrer si és possible.

A continuació podeu escoltar-lo a l’Info Migdia de Ràdio Calella TV.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *